top of page
Jewelry Maker's Table

TALLERS PROPIS DE REPARACIÓ

A Lecegui joiers des de fa més de 30 anys cuidem tots els detalls per oferir el millor servei als nostres clients, per aquest motiu comptem amb tallers propis tant de joieria com de rellotgeria per tractar totes les reparacions i creacions de la manera que es mereixen, oferint un servei personalitzat.
Totes les nostres reparacions i creacions estan realitzades amb materials de primera qualitat, que junt amb una tècnica professional i acurada, es tradueix en uns acabats impecables.

REPAREM LES TEVES JOIES

La satisfacció dels nostres clients és la nostra prioritat. Reparem a la perfecció aquella peça tant improtant per a tu.

DISENYS PERSONALITZATS

Al nostre taller, podem elaborar qualsevol peça que tinguis en ment, amb materials de primera qualitat. També podem transformar les teves joies antigues en noves peçes.

NETEJA I RESTAURACIÓ

Podem donar una segona vida a les teves joies o modernitzar-les. Després de passar pel nostre taller tornarás a estrenar les teves joies de tota la vida.

REPAREM ELS TEUS RELLOTGES

Al nostre taller de rellotgeria reparem tota mena de rellotges. Disposem de peces originals de la majoria de marques i treballem amb serveis tècnics oficials.

CRONÒGRAFS I SUBMERGIBLES

Reparem maquinàries crono i d'alta gamma i rellotges submergibles amb garantia d'estanquitat.

RELLOTGES ANTICS I A DOMICILI

Restaurem maquinàries antigues amb qualsevol mecanisme de funcionament. Per comoditat, podem reparar a domicili rellotges de paret, de peu, amb sistemes de contrapesos, corda, carillons, etc...

Reloj de bolsillo antiguo

Si tens cap dubte sobre el taller o tens algun projecte en ment, voldries fer-te una joia o necessites una creació concreta, omple el formulari i explica'ns-ho!

Gràcies per contactar amb nosaltres!

bottom of page