top of page

DESCOBREIX JOIPLAC® COLLECTION

LA NOSTRA DARRERA CRACIÓ

JOIPLAC neix d'una idea, un somni, a la Capital del Cava, Sant Sadurní d'Anoia de la mà del joier Jordi Lecegui. L'avalen 24 anys d'experiència des que fundà la seva pròpia joiera. Al llarg dels anys ha pogut observar i oferir als clients tot tipus de peces exclusives, originals i innovadores en el sector de la joieria.
Segons ell diu en les seves pròpies paraules: "Visc a la capital del Cava, és casa meva, la joieria és la meva passió i sempre he volgut poder crear i presentar la joia del cava, l'única, l'exclusiva, la que ens identifiqui i ens representi. Tenim caves excepcionals, i plaques amb dissenys originals i elegants, perquè no combinar-ho en un penjoll o en un clauer?" Després de mesos treballant de valent podem presentar l'única peça exclusiva i registrada com a la Joia del Cava.

joiplac intro.png

EL DISSENY

El disseny de Joiplac està pensat i elaborat exclusivament per Lecegui joiers, aquest disseny està pensat per aconseguir infinitat de possibilitats en un mateix penjoll canviant únicament la placa de cava, amb aquest sistema còmode i senzill aconseguim donar l'aspecte que desitgem segons l'ocasió, de manera que sempre pugueu lluir-lo com us mereixeu. Tots els Joiplacs estan realitzats en plata o or de primera llei, amb uns acabats excepcionals fruit de la passió i dedicació de la joieria personalitzada. En definitiva, una joia versàtil i elegant, feta de manera semi artesana a casa nostra.

banner funcion.png

Per tal de fer encara més especial el vostre joiplac, podreu encarregar-lo amb un gravat personalitzat a la part posterior, que realitzarem sense cap cost addicional. Si ho desitgeu, també podem enviar-ho embolicat per a regal amb els nostres paquets característics. Tots els joiplacs s'entreguen amb estoig.

Sempre podem anar més enllá! A part del gravat, podem fabricar per encarrec Joiplacs 100% exclusius amb un disseny molt especial: La teva propia marca.

Pregunta'ns sense compromís!
 

_LEC1567.jpg

Joiplac dissenyat especialment per a les bodegues Vilarnau

amb el logo de l'empresa.

PERSONALITZA'L

bottom of page