top of page
Enviaments

Com a norma general, els paquets s'envien dins de les 24 hores següents a la recepció del pagament, mitjançant MRW amb número de seguiment i lliurament sense signatura. Sigui quina sigui la forma d'enviament que triïs, et proporcionarem un enllaç perquè puguis seguir la teva comanda en línia.

 

Les despeses d'enviament inclouen les despeses de manipulació i empaquetat, així com les despeses postals. Les despeses de manipulació tenen un preu fix. T'aconsellem que agrupis tots els teus articles en una mateixa comanda. No podem combinar dues comandes diferents, i les despeses d'enviament s'aplicaran per a cada un de manera individual.

 

No ens fem responsables dels danys que pugui patir el teu paquet després de l'enviament, però fem tot el possible per protegir tots els articles fràgils.

Per a reclamacions i devolucions, cal enviar un correu a info@leceguijoiers.com indicant totes les dades de contacte, així com el número de comanda. En cas de ser una devolució per motius de garantia, la devolució no tindrà cap cost, en cas de tractar-se d'un retorn voluntari, el client haurà d'abonar el cost del enviament.
Podrà exercir tots els drets de garantia i devolució de manera física en qualsevol de les nostres botigues.

bottom of page